Candida

€ 6,50
Op voorraad

Geen verzendkosten voor Nederland!

Candida

overwin schimmelinfecties met de juiste voeding

Dit boek gaat over gisten en schimmels en het schadelijke effect dat ze kunnen hebben op de gezondheid van de mens. Vanuit Engeland en, Amerika komen steeds meer signalen dat schimmels zoals candida albicans verantwoordelijk zijn voor een hele reeks stoornissen.

Tegenwoordig komt candida steeds meer voor, waarschijnlijk door de verandering in de levensstijl, het vele medicijngebruik en de verandering in voeding de laatste vijftig jaren, waardoor het weerstandsvermogen van de mens achteruit gaat. De oorzaak van iedere ziekte kan worden teruggebracht tot vier hoofdgroepen: erfelijke factoren, emoties, voeding en externe factoren. Vaak is een combinatie van factoren verantwoordelijk voor de ziekte. Bij candida domineert een van de vier: de externe factoren.

Antibiotica worden veelvuldig voorgeschreven. Dit is niet de verstandigste wijze van benadering van een ziek lichaam. Men kan een kwaal niet genezen door symptoombestrijding. Een holistische arts of therapeut kan het lichaam in balans brengen.

Dit boekje is geen doe-het-zelf gids, maar geeft meer inzicht in uw problemen en helpt mee aan het verkrijgen van een betere gezondheid en een gelukkiger leven.

In acht hoofdstukken wordt aandacht besteed aan: Wat is candida? Wat zijn de gevolgen voor uw gezondheid? En hoe brengt u candida onder controle?

Het boekje eindigt met de hoofdstukken... Lees meer

Candida Candida Candida Candida
Candida

Candida

overwin schimmelinfecties met de juiste voeding

Auteurs: Edith van Blijdesteijn

Uitgeverij: ANKH-Hermes BV, Deventer

ISBN: 90 202 0782 2

Vierde druk 1998

Ankertjesserie 173

Paperback

84 Pagina's

Afmetingen: 19,6 x 9,8 x 1 cm

Het boek is in goede staat.

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189