Coaching in het primair onderwijs

€ 29,00
Op voorraad

Geen verzendkosten voor Nederland!

Coaching in het primair onderwijs

In 'Coaching in het primair onderwijs' is coaching in een breder kader geplaatst. Actuele ideeën over en nieuwe inzichten in de rol van coaching in de school als -lerende organisatie' worden uitvoerig en systematisch behandeld. Voor meer inzicht in coaching beantwoorden we de volgende vragen: wat is coaching eigenlijk? Wat doet een goede coach? Wat zijn de effecten van coaching? Daarnaast wordt het door ons gebruikte coachingmodel van dr. Simon Veenman uitgebreid beschreven.

Coaching gaat uit van de capaciteiten en de beginsituatie van de gecoachte leerkracht. Vanuit deze startpositie wordt systematisch en stap voor stap gewerkt aan het optimaliseren van het lesgeven. Verschillende typen leerkrachten en leerstijlen komen aan bod. Daarnaast is er een hoofdstuk opgenomen over vragen rond disfunctionerende leerkrachten. Ten slotte worden er ideeën gegeven over wat er gedaan kan worden als resultaat uitblijft.

De bruikbaarheid van dit boek staat voorop. Het is speciaal bestemd voor begeleiders van leerkrachten. Dit kunnen onder anderen schoolbegeleiders, schoolleiders, adjunct-schoolleiders, intern begeleiders en nascholingsdocenten zijn. Daarnaast is het mede door de theoretische achtergronden geschikt voor bestuursleden en lerarenopleiders.

Coaching in het primair onderwijs Coaching in het primair onderwijs Coaching in het primair onderwijs Coaching in het primair onderwijs
Coaching in het primair onderwijs

Coaching in het primair onderwijs

Auteur: drs. Yvonne Visser

Eindredactie dr. SImon Veenman

Uitgeverij: CPS Amersfoort

ISBN: 90 6508 426 6

2001

Hardcover

192 Pagina's

Afmetingen: 24,6 x 17,4 x 1,4 cm

Het boek is in uitstekende staat; als nieuw!!

 

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189