Dagboek van een nymfomane

€ 9,00
Niet op voorraad

Dagboek van nymfomane

Valérie Tasso wordt geboren in een keurig middenklassegezin in een Parijse voorstad. Als ze op haar 15e ontmaagd wordt en haar passie voor seks ontdekt, weigert ze zich nog langer te onderwerpen aan de regels van het burgerlijke milieu waar ze uit komt en houdt ze al haar spannende ontmoetingen bij in een dagboek.

Ze rondt een studie businessmanagement af, maar daarna stort ze zich weer vol overgave in de spannende wereld van seks en zinnelijkheid. Ze bedrijft de liefde met talloze partners en maakt er geen geheim van dat ze alleen nog wenst te communiceren door middel van seks.

Dan, jaren later, ontmoet ze de man van wie ze vermoedt dat hij haar Grote Liefde zou kunnen zijn en begaat de grote fout zich aan hem te binden. Helaas blijkt deze relatie een kort leven beschoren en vertrekt ze, met een flinke kater en platzak, naar Barcelona. Daar besluit ze het nuttige met het aangename te verenigen en een carrière als escortgirl te starten. In deze maanden doet ze een enorme mensenkennis op door haar ontmoetingen met mannen uit alle lagen van de samenleving. Het enige wat onveranderd blijft, is haar onverzadigbare honger naar seks.

Tasso wil met de publicatie van haar dagboek haar opvattingen over seks met de wereld delen: seks is een communicatiemiddel dat twee mensen op een bepaald moment in staat stelt samen een intens moment te beleven. Als die connectie daarna blijft bestaan, prima! Maar als die... Lees meer

Dagboek van een nymfomane Dagboek van een nymfomane Dagboek van een nymfomane Dagboek van een nymfomane
Dagboek van een nymfomane

Dagboek van nymfomane

Auteur: Valérie Tasso

Vertaling: Mirjam Zevenbergen

Uitgeverij: Karakter Uitgevers BV Uithoorn

ISBN: 978 90 6122 540 2

2009

292 Pagina's

Paperback

Het boek is in uitstekende staat; als nieuw!

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189