De beste oefeningen bij rugklachten

€ 17,50
Op voorraad

Geen verzendkosten voor Nederland!

De beste oefeningen bij rugklachten

Per jaar hebben 2,5 miljoen Nederlanders gedurende meer dan 3 maanden rugklachten. Dat is jammer want met een gerichte aanpak zijn deze te voorkomen en eenvoudig en snel te verhelpen. Pijn in je rug kan de kwaliteit van je leven negatief beïnvloeden en kan je ook belemmeren bij het uitoefenen van je werk, hobby en sport.


Circa 90% van alle mensen in westerse landen krijgt op een zeker moment last van (lage) rugpijn. Om echt van de rugklachten af te komen moet de oorzaak bestreden worden. In 9 van de 10 gevallen blijkt er geen schade aantoonbaar te zijn in de rug. Onderzoek toont aan dat de oorzaak vooral ligt in een 'stijve rug', een slechte spiersturing en een verkeerde houding.


De oplossing voor rugpijn ligt niet in het stoppen met bewegen en het ontzien van de rug. Sterker nog: onderzoek toont aan dat de klachten hierdoor eerder verergeren dan verbeteren. Karl Noten laat in De beste oefeningen bij rugklachten zien hoe je aangepast kunt trainen om de klachten effectief te bestrijden. Aan de orde komen chronische (aspecifieke) rugpijn, herniaklachten, fibromyalgie, scoliose en rugpijn rond de zwangerschap. Tevens geeft hij tips, advies en natuurlijk oefeningen om rugklachten (in de toekomst) thuis en op het werk te voorkomen.


De beste oefeningen bij rugklachten behandelt heel gericht problemen en geeft allerhande oplossingen en trainingsadviezen met duidelijke... Lees meer

De beste oefeningen bij rugklachten De beste oefeningen bij rugklachten De beste oefeningen bij rugklachten
De beste oefeningen bij rugklachten

De beste oefeningen bij rugklachten

Tekst: Karl Noten

Uitgeverij: Karakter Uitgevers bv, Uithoorn

ISBN: 978 90 6112 835 9

2007

Paperback

191 pagina's

Het boek is in uitstekende staat; als nieuw.

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189