De sprookjes van Grimm

Aanbiedingsprijs € 22,50 Normale prijs € 25,00
Niet op voorraad

De Sprookjes van Grimm

Alle bekende en minder bekende sprookjes van Grimm zijn het lezen, vertellen en luisteren waard en in dit boek staan ze allemaal bij elkaar, voorzien van meer dan 450 schitterende, kleurrijke tekeningen. Van de visser en zijn vrouw, Repelsteeltje, De wolf en de zeven geitjes, Hans en Grietje; zie kent ze  niet? Maar ook onbekendere sprookjes zijn er, zoals Trouwe Johannes, De zes dienaren, Het hongerige aardmanetje en De muis, de vogel en het worstje. De tientallen sprookjes en de fantasierijke tekeningen in dit boek staan, dankzij de meestervertellers Grimm, borg voor vele uren lees-, luister- en kijkplezier.

De sprookjes van Grimm De sprookjes van Grimm De sprookjes van Grimm De sprookjes van Grimm De sprookjes van Grimm De sprookjes van Grimm
De sprookjes van Grimm

De Sprookjes van Grimm

Bewerking: Rindert K. de Groot

Illustrataties: Gris di Luca

Uitgeverij: Rebo Productions Lisse

ISBN: 90 366 0997 6

2e druk 1996

Hardcover

480 Pagina's

Afmetingen: 27,8 x 21,4 x 4,3 cm

Gewicht: 1,8 kg.

Het boek is in uitstekende staat; zo goed als nieuw; oogt ongelezen.

NB. Het scannen van dit 4 cm. dikke boek levende veel schaduwranden op. Derhalve zijn de pagina's gefotografeerd, maar dat heeft tot gevolg dat deze, zoals hier getoond, grijs lijken wat geenszins het geval is! De pagina's van het boek zijn mooi wit en helder!

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189