Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Da's pas koken Desserts
Da's pas koken Desserts
Een heerlijk dessert als kroon op uw maaltijd, als zoet hoofdgerecht of zomaar als tussendoortje - wie kan daar nu nee tegen zeggen?
In dit boek vindt u talloze recepten voor zachte crèmes en puddingen, geraffineerde ijsvariaties, heerlijke gekookte en gebakken vruchten en natuurlijke klassieke desserts.
Wij hebben voor iedere smaak onweerstaanbare zoete verleidingen samengesteld, van eenvoudig tot exquis, van snel tot wat arbeidsintensiever en van klassiek tot modern.
Da's pas koken Desserts
Orginele recepten en foto's: Ceres Verlag, Rudolf-August Oetker & R&R Publications
Uitgeverij: Rebo Productions b.v., Lisse
ISBN: 978 90 366 1824 3
Elfde druk 2007
Hardcover
96 Pagina's
Afmetingen: 28,3 x 21,7 x 1,7 cm
Het boek is in uitstekende staat!
De hechting tussen het kaft en de eerste bladzijde was licht gescheurd, maar is nu verstevigd met plakband.