Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie

€ 19,75
Op voorraad

Geen verzendkosten voor Nederland!

Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie

BAO, SBO en SO

De Nederlandse Vereniging tot Ontwikkeling van het Reken-Wiskunde Onderwijs (NVORWO) heeft het initiatief genomen om het onderwerp ernstige rekenwiskunde-problemen en dyscalculie op de onderwijsagenda te zetten en stappen te ondernemen om te komen tot landelijke eenduidigheid. Het ministerie van OCW heeft in 2008 een subsidie toegekend om het protocol te ontwikkelen.

Het landelijk protocol voor leerlingen van 4 tot 12 jaar met (Ernstige) RekenWiskunde-problemen en Dyscalculie (protocol ERWD) richt zich op het basisonderwijs, het speciaal basisonderwijs en het speciaal onderwijs.

Het doel van rekenwiskunde-onderwijs is functionele gecijferdheid, afgestemd op de mogelijkheden van iedere individuele leerling. Hierbij gaat het om adequaat handelen in functionele, dagelijkse situaties. Het protocol geeft aanwijzingen om dit doel langs een aantal stappen te bereiken, met name wanneer de rekenwiskundige ontwikkeling van een leerling niet optimaal verloopt.

Lees meer

Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie
Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie

Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie

BAO, SBO en SO

Auteurs: Mieke van Groenestijn, Ceciel Borghouts en Christien Janssen

Uitgeverij: van Gorcum, Assen

ISBN: 978 90 232  4763 0

2011

Paperback

288 Pagina's

Afmetingen: 24 x 17,2 x 1,4 cm

Het boek is in redelijk goede staat.

Toont sporen van gebruik.

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189