Gods Callgirl

€ 6,50
Op voorraad

Geen verzendkosten voor Nederland!

Als achttienjarige gaat ze het klooster in, op haar vierendertigste begint ze aan een carrière als prostituee. Gods callgirl is een verpletterend eerlijk verslag van een verbijsterend leven.

Carla is een bijzondere vrouw die vele levens geleefd heeft. Ze groeit op in het katholieke zuiden van Nederland en is een vrolijk en avontuurlijk kind. Totdat traumatische ervaringen haar voor altijd veranderen. Wankelend onder het gewicht van dit vreselijke geheim, gaat ze als achttienjarige het klooster in om haar leven te wijden aan God. Carla hoopt liefde en begrip te vinden binnen de kloostermuren, maar ze raakt verstrikt in een ingewikkeld systeem van regels en beperkingen die haar tot wanhoop leiden. Uiteindelijk legt ze haar habijt af en ontsnapt naar de 'echte' wereld.

Een ondoordacht snel huwelijk en een scheiding later staat ze er met haar dochtertje alleen voor en op vierendertig jarige leeftijd belandt ze in een ander eeuwenoud beroep, dat van prostituee. Ze werkt bij een escortservice en leert het klappen van de zweep, waarna ze voor zichzelf begint en een trouwe klantenkring opbouwt. Wanneer de schaduwzijden van de business hun tol beginnen op te eisen, gaat Carla op zoek naar zelfacceptatie en begint ze aan haar moeilijkste werk, het blootleggen van de donkere geheimen uit haar jeugd.

Gods Callgirl Gods Callgirl Gods Callgirl Gods Callgirl
Gods Callgirl

Gods Callgirl

Oorspronkelijke titel: God's Callgirl

Auteur: Carla van Raaij

Vertaling: Titia Ram

Uitgeverij: Unieboek bv Houten

ISBN: 978 90 475 0318 7

Twaalfde druk, 2007

Paperback

432 Pagina's

Het boek is in uitstekende staat; als nieuw!

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189