Het celestijnse werkboek

€ 7,50
Niet op voorraad

Het celestijnse werkboek

Waarom ben je hier? Wie zal je ontmoeten? Waar ga je heen? ET CELESTIJNSE WERKBOEK is een persoonlijke gids voor je spirituele levensavontuur, zoals ontsluierd in DE CELESTIJNSE BELOFTE.

DE CELESTIJNSE BELOFTE van James Redfield is waarschijnlijk een van de meest betekenisvolle boeken van dit decennium. Iedereen die het leest, heeft het gevoel dat het boek hem of haar persoonlijk raakt en iets te zeggen heeft. DE CELESTIJNSE BELOFTE heeft het leven van talloze enthousiaste lezers helpen veranderen.

Deze gids geeft betekenis en uitleg aan dat wonderbaarlijke boek DE CELESTIJNSE BELOFTE en de kennis van de negen daarin beschreven Inzichten. Misschien is het voor jou net als voor ontelbare andere lezers een eye-opener geweest en heb je ontdekt hoeveel 'toevalligheden'er om je heen plaatsvinden. Of je hebt gemerkt dat er inderdaad energiestromen van de ene naar de andere mens kunnen vloeien. Dit zijn inzichten zoals james Kedfield die beschrijft. Maar wat is de waarde daar nu van? En waarin schuilt die verandering die je in je eigen leven voelt ontstaaw HET CELESTIJNSE WERKBOEK biedt een handvat waarmee je deze prikkelende vragen kunt beantwoorden.

Het celestijnse werkboek Het celestijnse werkboek Het celestijnse werkboek Het celestijnse werkboek
Het celestijnse werkboek

Het celestijnse werkboek

Auteur: James Redfield en Carol Adrienne

Uitgeverij: De Boekerij bv. Amsterdam

ISBN: 90 225 1950 3

1995

248 Pagina's

Paperback

Het boek is in uitstekende staat!

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189