Noodkreet

€ 8,50
Op voorraad

Geen verzendkosten voor Nederland!

Noodkreet

TYally Nowata is getraind in het redden van mensenlevens. Als lid van een Amerikaans rescue team is ze gespecialiseerd in overlevingstechnieken onder de meest extreme omstandigheden en heeft ze veel - vaak zwaargewonde - mannen en vrouwen in de bergen opgespoord en veilig teruggebracht.

Twee jaar na de gruwelijke moord op haar minnaar Paul in de Australische Outback heeft Tally zo goed en zo kwaad als het gaat de draad van haar leven weer opgepakt. Ze gaat nog steeds gebukt onder een groot verdriet maar ze heeft zich weer met volle overgave gestort op dat wat haar passie is: het reddingswerk in de bergen. Tot een alarmerende oproep van een anonieme beller haar de bergen inlokt en haar meesleurt in een nachtmerrieachtig scenario.

Als een van haar collega's op mysterieuze wijze verdwijnt, valt namelijk alle verdenking op Tally en moet zij alles op alles zetten om te bewijzen dat z niet de schuldige is, maar de nietsontziende moordenaar die het eigenlijk op haar leven gemunt heeft. En op het leven van dat van wat haar het liefste is: haar kind...Noodkreet Noodkreet Noodkreet Noodkreet
Noodkreet

Noodkreet

Oorspronkelijke titel: Cry Last Heard

Auteur: Hannah Nyala

Vertaling: Yolande Ligterink

Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn

ISBN: 90 6112 063 2

2005

Paperback

304 Pagina's

Afmetingen: 23,4 x 15,4 x 2,7 cm

Het boek is in prima staat.

 

 

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189