Obsessie

€ 5,50
Niet op voorraad

Obsessie

Rachel Buchanan wist het. Ze wist dat de burgemeester Lee Slater een oogje had op haar knappe, 17-jarige kleindochter Sheila. Maar toen ze erachter kwam dat Sheila hem zelfs in het geheim ontmoette, besloot Rachel dat er een einde aan moest komen. Zij zou de wereld laten zien dat Slater dingen deed die niet door de beugel konden. Want deze relatie was niet het enige... Zij zou hem ontmaskeren - voor de burgers van het Californische stadje Rio Del Palmos... en voor zijn vrouw.

Maar Rachel onderschatte Slaters obsessie, zijn grenzeloze begeerte naar Sheila Bonner. Hij kon - en hij wilde - deze jonge schoonheid niet opgeven. En om Sheila's liefde te winnen had Slater haar vele beloften gedaan. Beloften die hij wilde nakomen... ten koste van alles.

Slater had Sheila beloofd dat niets hen kon scheiden. Hij had haar beloofd dat hij haar zou beschermen. En hij had haar verzekerd dat er voor hun liefde geen obstakels waren. Maar die waren er wel: commissaris van politie Reeves... Slaters vrouw... Rachel Buchanan.

Obsessie is een thriller over de blinde obsessie van een man die verstrikt raakt in een web van hartstocht, intriges, bedrog en... moord.

Obsessie Obsessie Obsessie Obsessie
Obsessie

Obsessie

Oorspronkelijk titel: Bad Desire

Auteur: Gary Devon

Vertaling: Yvonne Kloosterman

Uitgeverij: Areopagus / Van Holkema & Warendorf

ISBN: 90 269 7226 1

Paperback

316 Pagina's

Het boek is in uitstekende staat; als nieuw!

 

 

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189