Omgaan met burnout

€ 9,50
Op voorraad

Geen verzendkosten voor Nederland!

366 Verhaaltjes voor het slapen gaan

"Van de ene dag op de andere verander je van een enthousiaste en gewaardeerde werker in een geestelijk wrak: cynisch, lusteloos en zonder perspectief.
Burn-out. Een verschijnsel dat een op de tien werknemers treft. Kun je zoiets zien aankomen? Kun je het vermijden? En als het je overkomt, hoe kom je er dan weer bovenop?


Dit boek beschrijft de ervaringen van laag tot hoog opgeleide mensen die één ding gemeen hebben: op een slechte dag ervoeren ze tot hun ontzetting dat al hun energie was verdwenen, en dat hun inzet, idealisme en hulpvaardigheid plaats maakten voor een loodzwaar gevoel van weerzin.

‘Ik foeterde en mopperde maar. Liep boos over de afdeling te klagen over de directeur en de werkdruk. Zo kende ik mezelf niet. Ik was veranderd van een supergestructureerd, hardwerkend mens in een chaoot. Ik had het gevoel dat er niets meer uit mijn handen kwam. Ik was niet meer effectief. Ik vergaloppeerde me, investeerde veel te veel in situaties en in mensen. Ik was overbetrokken. Ik verloor mijn distantie, ik verloor mijn ‘cool’. Ik had vaak hoofdpijn en was bek- en bekaf.’

In Omgaan met burn-out geven deskundigen hun visie op de fysieke en psychologische achtergronden van burn-out. Het boek maakt duidelijk dat bepaalde arbeidsomstandigheden ongemerkt tot chronische stress en daardoor tot uitputting kunnen leiden. Ook de juridische valkuilen van burn-out komen aan bod.... Lees meer

Omgaan met burnout Omgaan met burnout Omgaan met burnout Omgaan met burnout
Omgaan met burnout

Omgaan met burnout

Preventie, hulp en reïntegratie

Auteur: Carien Karsten

Cartoons: Victor Hoefnagels

Uitgeverij: Elmar bv. Rijswijk

ISBN: 90 389 0946 2

Derde gewijzigde druk, maart 2000

304 Pagina's (incl. register, literatuurlijst enz.)

Paperback

Het boek is in uitstekende staat; als nieuw!!

 

 

 

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189