Ont-moeten

€ 30,00
Op voorraad

Geen verzendkosten voor Nederland!

Ont-moeten

boeiend onderwijs in een lerende school

De opdracht van elke leraar, elke school en elk schoolbestuur is het realiseren van goed onderwijs voor alle leerlingen Al het overige hoort in dienst te staan van het primaire proces. De vraag is dan natuurlijk: wat is goed onderwijs? Natuurlijk Leren hanteert daarbij vier uitgangspunten: passie in plaats van regels (een einde maken aan “moetisme”), gebruik maken van recente kennis, duurzaam leren voor het leven, zorgen voor samenhang.

De afgelopen jaren hebben we veel ervaringen opgedaan met het concept “boeiend onderwijs in een lerende school”. Tijdens studiedagen, trainingen, teambijeenkomsten, regionale netwerken en het coachen van leraren bij hun werk hebben we ervaren hoe inspirerend, helpend en effectief dit concept kan zijn.

We zijn van mening dat de grotere context waarin mensen werken het gedrag en dus ook de kwaliteit van de leraar bepaalt. Duurzame veranderingen zijn alleen mogelijk zijn als we het systeem als geheel veranderen en niet slechts onderdelen ervan. Vanuit een gefragmenteerde benadering zijn we echter voortdurend bezig kleine delen van een school te verbeteren zonder oog te hebben voor het geheel.

Dit boek richt zich daarom niet alleen op het primaire proces, maar gaat tevens in de op de vraag wat het vorm geven aan boeiend onderwijs betekent voor de leraren, voor de school als organisatie en voor het leiderschap dat daarbij... Lees meer

Ont-moeten Ont-moeten Ont-moeten Ont-moeten
Ont-moeten

Ont-moeten

boeiend onderwijs in een lerende school

Voorwoord van Luc Stevens

Auteur: Jan Jutten

Mindaps van Truus Römgens

Uitgeverij: Jan Jutten training en ontwikkeling

ISBN: 978 90813444 1 8

2008

189 Pagina's

Hardcover

Afmetingen: 27,5 x 20,7 x 1,7 cm

Het boek is in uitstekende staat; als nieuw!!

 

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189