Pinkeltje gaat naar Pinkeltjesland

Aanbiedingsprijs € 4,95 Normale prijs € 5,50
Op voorraad

Geen verzendkosten voor Nederland!

Pinkeltje gaat naar Pinkeltjesland

Pinkeltje is een mannetje, niet groter dan je pink. Hij is te herkennen aan zijn witte baard en blauwe puntmuts. Op een dag krijgt Pinkeltje een brief van Pinkelotje waarin ze vraagt of hij weer naar Pinkeltjesland wil komen. Dat wil Pinkeltje dolgraag, maar hij vindt het erg verdrietig dat hij afscheid moet nemen van Wiebelstaart, Snorrebaard en de muizen.

Hij vertrekt in een papieren vliegtuigje dat getrokken wordt door acht meikevers. Als de lijm van het vliegtuigje loslaat, proberen de meikevers nog een noodlanding te maken, maar dat mislukt en Pinkeltje valt in een sok die aan een waslijn te drogen hangt. Gelukkig maar! En dan begint de lange avontuurlijke reis pas goed. Pinkeltje reist in een kist met eieren, achter op een ski, op de rug van een zwaluw en van een kameel en uiteindelijk brengt meneer Ooievaar hem naar de hoge berg, waarop Pinkeltjesland ligt. Daar ziet hij na jaren zijn Pinkelotje terug. En leven ze nog lang en gelukkig? Lees zelf maar!

Pinkeltje gaat naar Pinkeltjesland Pinkeltje gaat naar Pinkeltjesland Pinkeltje gaat naar Pinkeltjesland Pinkeltje gaat naar Pinkeltjesland
Pinkeltje gaat naar Pinkeltjesland

Pinkeltje gaat naar Pinkeltjesland

Auteur: Dick Laan

Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf

ISBN: 90 269 0308 1

19e Druk 1993

Hardcover

143 Pagina's

Het boek is in goede staat.

In pagina 95/96 zit een scheur; hersteld met plakband.

 

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189