Powerfood

€ 17,50
Op voorraad

Geen verzendkosten voor Nederland!

Powerfood

Pure recepten van Rens Kroes voor een happy & Healthy lifestyle

In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs wel weten, staat bij Rens Kroes het genieten van het leven centraal. Een avondje feesten of een lekker stuk taart maakt je happy en is dus bijna een must! Zeker als je zelf een gezonde variant hebt gebakken.

Gezond verwennen

Verwen jezelf met de juiste voeding! In Powerfood vind je deze gezonde varianten: van ontbijtje tot smoothie-to-go en van salade tot snack: alles even lekker, healthy, en gemakkelijk om te maken. Daarnaast geven praktische schema´s aan waarom een ingrediënt zo gezond is, of wat je moet eten als je bijvoorbeeld sterkere nagels, glanzend haar of een stralende huid wilt.

Al op jonge leeftijd kreeg Rens Kroes een passie voor gezonde voeding. Haar grootvader was de eerste biologische boer van Friesland en haar oma was een kruidenvrouw. Haar moeder werd voedingsdeskundige en nu Rens studeert voor voedingsdeskundige en hormoontrainer, en adviseert mensen in het aanpassen van hun lifestyle en voedingspatroon.

Powerfood Powerfood Powerfood Powerfood
Powerfood

Powerfood

Auteur: Rens Kroes

Uitgeverij: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv., Houten - Antwerpen

ISBN: 978 90 00 34101 6

2014

Hardcover

176 Pagina's

Afmetingen: 25,2 x 18,3 x 2,4 cm

Het boek is in uitstekende staat; ongebruikt!

 

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189