Prikkalbare Darm Syndroom

€ 9,75
Op voorraad

Geen verzendkosten voor Nederland!

Prikkalbare Darm Syndroom

De meeste mensen hebben wel eens last van indigestei of een darminfectie. Meestal zijn de klachten kortdurend en van voorbijgaande aard. De oorzaak is vaak een besmetting door een virus of een bacteri. Maar er zijn ook mensen die gedurende langer tijd - soms maanden, maar ook wel vele jaren- regelmatig last van hun darmen hebben. Veelal is er dan sprake van het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS of Spastische Colon).

In dit boek komen de verschijnselen van het PDS ter sprake, maar ook van aandoeningen die er sterk op lijken. Veel aandacht wordt besteed aan de onderzoekmethoden die gebruikt worden om de diagnose PDS te stellen en ander ziekten uit te sluiten. Ook de oorzaken en behandelingsmogelijkheden worden uitgebreid beschreven. Speciale aandacht krijgen de maatregelen die men zélf kan nemen om de klachten te voorkomen of te verminderen.

Het boek is bedoeld voor mensen bij wie de diagnose PDS is gesteld. Het kan hen helpen om te gaan met dit niet levensbedreigende, maar wel zeer lastige ziektebeeld.

Prikkalbare Darm Syndroom Prikkalbare Darm Syndroom Prikkalbare Darm Syndroom Prikkalbare Darm Syndroom Prikkalbare Darm Syndroom
Prikkalbare Darm Syndroom

Prikkalbare Darm Syndroom

Auteur: prof. dr. A.J.P.M. Smout

Uitgeverij: Inmerc bv Wormer i.s.m. de Maag Lever Darm Stichting

ISBN: 90 66 254 9

Vijfde druk, april 2000

Paperback

95 Pagina's

Afmetingen: 20 x 12,1 x 1 cm

Binnenkant eerste pagina is een sticker met daarop de naam van de vorige eigenares verwijderd.

Het boek/pocket is in zeer goede staat. zo goed als nieuw!

 

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189