Schone Handen / Als broer en zus (2 boeken)

€ 15,00
Op voorraad

Geen verzendkosten voor Nederland!

Schone handen

Sylvia en Eddie hebben twee kinderen. Ze wonen in een groot huis in Amsterdam-Zuid en het ontbreekt hen aan niets. Maar er is één probleem: het vele geld dat Eddie binnenbrengt is crimineel geld. Sylvia heeft zijn activiteiten altijd geaccepteerd, maar nu begint haar geweten te knagen. Na enkele bedreigende confrontaties is het haar duidelijk dat ze met haar kinderen bij Eddie weg moet. Maar ze beseft ook dat hij haar niet zomaar zal laten gaan. Ze weet immers te veel.

Als broer en zus

Wat moet je doen als je een hevige passie opvat voor de vrouw van je beste vriend? Voor dat dilemma staat Fred Verhoef als hij reddeloos verliefd wordt op Sylvia. Hij kan alleen nog maar aan haar denken, zonder zich om zijn vrouw en dochtertje te bekommeren. Fred weet niet dat Sylvia ook nog een ander geheim met zich meedraagt. Op een dag is ze verdwenen. Voorgoed, lijkt het wel.

Schone Handen / Als broer en zus (2 boeken) Schone Handen / Als broer en zus (2 boeken) Schone Handen / Als broer en zus (2 boeken) Schone Handen / Als broer en zus (2 boeken)
Schone Handen / Als broer en zus (2 boeken)

Schone handen / Als broer en zus

Auteur: René Appel

Uitgeverij: Anthos Amsterdam / Prometheus en Stichting CPNB

ISBN: 978 90 414 1372 7 / 90 5965 013 1

Zevende druk 2008 / 2005

Paperback

293 Pagina's / 94 Pagina's

Beide boeken zijn in uitstekende staat; als nieuw!!

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189