Superleuk, maar voortaan zonder mij

€ 13,50
Op voorraad

Geen verzendkosten voor Nederland!

 

Superleuk, maar voortaan zonder mij

Hilarisch portret van een cruise. Superleuk – maar voortaan zonder mij is het onvervalste verslag van de week die de Amerikaanse auteur David Foster Wallace doorbracht aan boord van het luxe cruiseschip De Zenit in de Cariben. Met een bewonderenswaardig oog voor detail beschrijft hij wat hij heeft meegemaakt, gehoord, gezien, geroken en geproefd. Dit uiterst geestige bericht uit de microkosmos van een drijvend amusementspark groeit door zijn scherpe observatievermogen uit tot een doorlichting van de Amerikaanse samenleving.

Foster Wallace betoont in dit hoogstandje van maritieme reisliteratuur zijn bedrevenheid als manisch portrettist van ons dagelijkse bestaan in een kakofonische tijd. David Foster Wallace geldt als een van de belangrijkste auteurs van zijn generatie, wordt vergeleken met Don DeLillo en Thomas Pynchon, en is vanwege zijn engagement en experimenteerdrift een groot voorbeeld geweest voor auteurs als Jonathan Safran Foer en Dave Eggers.

 

Superleuk, maar voortaan zonder mij Superleuk, maar voortaan zonder mij Superleuk, maar voortaan zonder mij Superleuk, maar voortaan zonder mij
Superleuk, maar voortaan zonder mij

Superleuk, maar voortaan zonder mij

Auteur: David Foster Wallace

Uitgeverij: J.M. Meulenhoff

ISBN: 978 90 290 85243

1997

Paperback

165 Pagina's

Afmetingen: 19,8 x 12,5 x 2 cm

Het boek is in uitstekende staat; als nieuw!!

 

Copyright © 2023, Lichtenvoorde (NL) | KvK-nummer: 80190189