Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Vandaag Vegetarisch
Vandaag Vegetarisch
Steeds meer mensen eten vegetarisch of flexitarisch. Het is lekker, gezond en ook nog eens duurzaam. In dit kookboek vind je meer dan 60 vegetarische recepten op basis van peulvruchten, soja, ei, noten en vleesvervangers. Van heerlijke bonensalades tot koken met zeewier: het komt allemaal voorbij.
Er wordt volop aandacht besteed aan de voedingsstoffen die je als vege-flexi-tariër nodig hebt. En je krijgt allerlei praktische tips over handig inkopen doen en etiketten lezen. Als kers op de groentetaart lees je verhalen van onder meer Arie Boomsma en Susan Smit over hun ervaring met vegetarisch eten.
Kortom, 'Vandaag vegetarisch' inspireert om eten op een nieuwe manier te benaderen.
Vandaag Vegetarisch
Koken met peulvruchten, soja, ei en noten
Uitgave van Stichting Voedingscentrum Nederland Den Haag
2017
Eerste druk
Hardcover
143 Pagina's, incl. receptenindex
Het boek is ongebruikt!!!